Начало   Обяви, търгове, конкурси   Профил на купувача   За контакти   Вашите въпросиТук може да задавате Вашите въпроси.
Вашият въпрос ще се появи в тази страница, заедно с отговора даден от специалист, в рамките на 7 работни дни!
Моля, задавайте само въпроси свързани с общината, за да получите отговор!
Моля, пишете на кирилица! За целта може да използвате бутона "Клавиатура"!
Задай въпрос
Клавиатура:

* Вашето име
* Въпрос


Страница: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 

Вашите въпроси

Кой дава право на учителката от ОДЗ Бако Динчо-Нина Павлова да се държи грубо с децата и ме викат ,като родител да си взема детето и че то не ставало за детска градина?Моля да се обърне внимание,иначе ще се обадя към Агенция за закрила на детето ,за да видят какви учителки работят там..
Стоян Димитров, 07.10.2013


Уважаеми г-н Димитров,
Във връзка с Вашия сигнал беше направена проверка в ОДЗ "Б.Динчо". Оказа се, че там няма учителка с това име. Вероятно става въпрос за Виолета Павлова. Тя е една от учитилките на първа група.
Няма дете, което да не става за детска градина. Едни деца се адаптират по-лесно и по-бързо, а други -по бавно и по-трудно. Мога само да предположа за кое дете става въпрос. То има нужда от помощ за адаптация в детската градина, но не е мястото във форума да коментирам тези неща. Ето защо е необходимо да се обърнете се към директора на ОДЗ "Бако Динчо". Предполагам, че заедно ще намерите правилния подход към детето.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 08.10.2013


Уважаеми управители на Община Асеновград,

В интерес на изграждане на най-добрият възможен имидж за нашия град, ви моля да приложите градското и общинското знаме в по-широка употреба. До момента съм виждал само един екземпляр на това знаме - този който вее пред сградата на общината. За съжеление знамето не се употребява на никоя друга общинска собственост или атракция. Цифров вариант на знамето дори не съществува до колкото знам, макар и усърдно да го трърсех в интернет страниците на общината, и то не може да се намери в никой сувенирен магазин в града. Смятам че с минимални усилия е възможно това знаме да се превърне в горд и популярен символ на нашия град, но се налага вие, в позицията на оправляващи, да дадете начало на тази инициатива. Ако не, може поне да създадете цифрова версия на знамето и да я качите на тази страница, за да може граждани които се интересуват от този символ да имат достъп до него, по един или друг начин.

Много благодаря за вниманието, и се надявам на бърз отговор,

-Гражданин Георги Христозов.
Георги Христозов, 24.07.2013


Уважаеми г-н Христозов,
Много се радвам, че има хора с гражданско самосъзнание и се интересуват от неща, които на пръв поглед са маловажни, но те имат значение за самоуважението на асеновградчани, както и Вие го отбелязвате. Популяризирането на градските символи е сред приоритетите на общинското ръководство. Идеята Ви за поставянето на асеновградския герб на друга общинска собственост или атракция е изключително интересна и ще бъде дадена като предложение.
Искам да Ви информирам, че компютърен /цифров/ вариант на знамето и герба на Асеновград се използват само според нормативните текстове на Закона за националния печат и националното знаме и Наредбата за символите и отличията на община Асеновград.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 03.10.2013


Искам да ми отговорите защо не се изпалнява договора по ежедневното почистване овщината за 2 дежурни сутрин а е само 1
apostolova, 29.09.2013


Уважаема г-жо Апостолова,
Съгласно сключения договор е предвидено да има две дежурни хигиенистки в интервала на посочените часове.Едната от тях обхваща района на сградата на Община Асеновград, а другата двете останали сгради, обект на почистване- сградата на най-старата Община и ритуалната зала и помещения в сградата на НЧ"Родолюбие".При това разпределение в сградата на Общината има една дежурна хигиенистка.
Ели Пехливанова, _Дирекция "Управление на ресурси и бази данни", 02.10.2013


Искам да попитам на какво основание в ЦДГ Дружба събират по 30 лева от родителите на децата за играчки.
Караколева, 30.09.2013


Уважаема г-жо Караколева,
Въпросът Ви е напълно основателен. В бюджета на детските градини са предвидени пари за закупуване на играчки. Директорите нямат основание да събират допълнителни средства от родителите.
Беше направено строго предупреждение на директора, но се оказа, че това е инициатива на родителските активи и ние не можем да им забраним тази дейност. Смятам, че е необходимо да разговаряте с хората от родителския актив и да престане събирането на пари.
Ако някой има желание може да направи индивидуално дарение, но не и да се събират пари от всички родители.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 01.10.2013


Здравейте!,
Ние сме от Бургас,но искаме да сключим брак в Асеновград( без церемония,само подписи с двама свидетели в офиса).Обявили сме почерпката с роднини и приятели ,както и нощувки на следващия ден в к/с Джамура. Можем ли да запазим дата за брака по телефона още сега,а октомври ,седмица преди датата да донесем документите? И ако е възможно дайте ми телефони на които да го направим .
Предварително Благодарим!
Янна Димитрова, 08.09.2013


Уважаема г-жо Димитрова,
По повод Вашето запитване Ви предоставяме телефон за контакт с длъжностните лица по гражданско състояние, където можете да заявите желания от Вас ден и час за сключване на брак.
Телефонът е: 0331/3 82-03
Лидия Кръстева, _Дирекция "Управление на ресурси и бази данни", 01.10.2013


Здравейте!
Предстои ми да сключа граждански брак през октомври и следва да предоставя медицинско удостоверение. Въпросът ми е какви точно изследвания трябва да си направя? Необходим ли е психо тест или васерман е напълно достатъчен?
Благодаря Ви предварително за съдействието!
Ана Камбурова, 18.09.2013


Уважаема г-жо Камбурова,
Съгласно нормативните изисквания, за да сключите граждански брак е необходимо да представите медицинско свидетелство за встъпване в брак.В него следва да бъдат отразени изследванията - васерман и преглед от психиатър. След заключение от личния лекар медицинското е готово за представяне пред длъжностното лице по гражданско състояние. Срокът на медицинското е едномесечен.
Лидия Кръстева, _Дирекция "Управление на ресурси и бази данни", 01.10.2013


От кога линиите на градския транспорт ще се обслужват от новата Пловдивска фирма?
елена, 11.09.2013


Процедурата по обществената поръчка за възлагане обслужването на част от линиите от общинската транспортна схема на Община Асеновград не е приключила към настоящия момент.
Александър Бебев, _Дирекция "Финанси", 25.09.2013


Днес, 12.09.2013г., около 7,00ч. ползвах автобус по градска линия № 2 с ДК№ РВ 1509 СС. Отваряше се само предна врата, седалките бяха сякаш намазани с двигателно масло и миришеше на изгорели газове. Въпросът ми е: "Как да Ви благодаря за чудесното пътуване?"
Илиев, 12.09.2013


Г-н Илиев извършихме проверка по Вашия сигнал. Общинска администрация ще изиска от контролните органи на "Автомобилна администрация"- гр. Пловдив извършването на проверка на състоянието на автобусите за извършване на превозите.
Александър Бебев, _Дирекция "Финанси", 24.09.2013


Здравейте!Отдавна се каня да питам:Кога в община Асеновград ще се намери време да се види светофарната уредба на кръстовището на бул.България,пл.Борислав?Задавам този въпрос,защото на единия край-от страната на стомалогичната клиника(сега кабинети) в близост до кафе-ресторанта пешеходния сектор на светофара е развален и няма никаква ориентираща сигнализация кога се преминава;другият проблем е е при блока (където е пешеходната пътека)-там секцията на светофара за пешеходци показва и червеното и зеленото човече.
Ами това е засега.
Цветам, 04.07.2013


Сигнализацията на светофарната уредба към настоящия момент е нормализирана от фирмата, извършваща подръжката на светофарите на територията на Общината.
Александър Бебев, _Дирекция "Финанси", 24.09.2013


Пред тютюневото училище се пуши марихуана от учениците ,къде е директорката и учителите?Там ,доколкото знаем се получава отлично образование.....
тачев, 11.07.2013


Уважаеми г-н Тачев,
При констатиран от Вас случай на пушене на марихуана е редно да подадете сигнал до директора на училището, Полицията или в Об. комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.
Величка Стойчева, _Дирекция "Хуманитарни дейности", 19.09.2013


Страница: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 

Официален сайт на Община Асеновград – пресцентър; обяви, търгове и конкурси; административни услуги; общински дейности – социални, младежки и спортни дейности, здравно обслужване, култура, образование, екология, туризъм; витруална приемна; форум...
Карта на сайта   |   Уеб дизайн ФракТайм